Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uchiha Sasuke:

Története:

Sasuke a Shippudenben sőt az egész animéban úgy nevezi magát hogy bosszúálló.Hogy Miért??Nos, régen amikor kicsi volt bátyja Itachi Uchiha lemészárolta a békésen élő Uchiha Klánt. Sasuke még szüleit is elvesztette. Sasuke akar lenni a föld legnagyob  nindzsája. Álma és egyben feladata is hogy újra élessze a Klánt és megölje nagybátyját Itachit. Mint már láttátok az animéban Sasuke és Naruto megküzdött Orochimaruval. Orochimaru megharapta Sasukét. Ez egy Átok Pecsét.

Sasuke miért ment Orochimaruhoz?? Nos, Orochimaru amit az előbb is írtam megharapta Sasuke nyakát. Sasuke azért ment el Orochimaruhoz ,hogy erősebb legyen és ,hogy megölje bátyát. Orochimaru is megakarja ölni az egész Akatsukit, és majd Sasuke testét elveszi. Sasukénak nagyo erős jutsukat tanít Orochimaru. Orochimaru másik tanítványa Kabuto. Kabutot azért tartja el ,mert Kabuto egy orvosi ninja és a Orochimaru megsérül akkor Kabuto megbirja gyógyítani.

 

Sasuke Uchiha Sharinganja:

  

 

 

Ez a Sharingan első típusa. Ezzel a tulajdonos kivédheti az ellenfél támadását. Egy példa erre a Sasuke és Haku közötti csatában: Sasuke látta, hogy Haku mit csinál és ki is tudta védeni.

Ez a Sharingan 2.típusa. Ezzel a tulajdonos kivédheti és lemásolhatja az ellenfél támadását.

Ez a sharingan lemásolja az ellenfele jutshuját,kivédi,hipnotizálja az ellenfelét.

Ez a sharingan a sharingan 3-as szélmalomkerék teknikát csináltatja viselőjével a főnixmadár jutshu segítségével.(Drótokra kötött surikenekkel kötözi le ellenfelét)

 

A TÖBBI SHARINGAN FAJTA:

Ez a sharingan a sharingan 4-es szélmalomkerék teknikát csináltatja meg viselőjéve a sárkány tűz jutshu segítségével..(Drótokra kötött surikenekkel kötözi le ellenfelét)

A Mangekyo Sharingan (fordítás: Kaleidoszkóp Sharingan) a Sharingan legfejlettebb formája. Csak az Uchiha klán tagjai számára volt elérhető. Csak Itachi és Kakashi tudja ezt használni. Ezzel egy különleges Genjutsut tudnak létrehozni, amellyel az ellenfelet egy számukra tetsző világba tudják taszítani, ami nem túl kellemes. Ahhoz, hogy ezt a Sharingant megkaphassa valaki, meg kell ölnie a legjobb barátukat.

 

Sasuke Uchiha Chidorija:

Sasuke Chidori: Ezt a teknikát Kakashi Hatake használja és fejlesztette ki. Chidorinak van egy másik egy erősebb fajtája a RAIKIRI. A Chidorit úgy is szokták nevezni ,hogy 1000madár. Nagyon erős Jutsu. Amikor Sasuke Gaara ellen harcolt Kakashi előtte tanította meg ezt az erős Jutsut. Chidorit Sasuke jobban kifejlesztette a Shippudenben Orochimarunál. Orochimarutól kapott egy kardot és Sasuke a kardal is tud Chidorit létrehozni.

 

Kígyó Idéző Jutsuja:

Ezt is a Shippudenben tanította meg Sasukénak Orochimaru. Sasuke Mandát a kígyók királyát meg tudja idézni. Úgy szintén a Három fejű kígyót és az óriás kígyot is.

 

Tűz Jutsui:

Nos, a tűz Justuk az Uchiha Klánhoz tartozik. Ugyan úgy mint a Sharingan. Ezt úgy nevezik ,hogy Kekkei Genkhai.